Yoga, Mindfulness en paardencoaching workshop

Yoga, Mindfulness en inspiratie vanuit de kudde.

Op een fijne locatie dichtbij Franeker kun je werken aan voor jou belangrijke thema’s waar je op dit moment ondersteuning voor kunt gebruiken! Een coachingstraject in-de-dop!

Je kunt deelnemen aan meerdere workshopdagen paardencoaching waarbij diverse thema’s aan de orde komen als keuzes maken, doelen stellen, grenzen aangeven in werk en leven.

Hoe je vanuit ontspanning en rust (in het nu, zoals in de kudde paarden) gaat werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. We gaan tijdens deze workshops met een kleine groep aan de slag waarin verbinding, vertrouwen en veiligheid een belangrijke rol spelen om te kunnen komen waar je naar toe wilt.

Iedereen heeft zijn/haar persoonlijk verhaal, achtergrond, drijfveren, angsten en overwinningen.

Een persoonlijke telefonische intake behoort tot de mogelijkheden. Er zijn hieraan geen extra kosten verbonden, mits je daarna meedoet aan 1 of meerdere workshops.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via de e-mail of bel .

Na deze workshop kun je ook kiezen om individueel nog een of meerdere sessies paardencoaching bij te boeken, dit kost 180 euro p.p. per sessie van 1,5 uur. Voor informatie en locaties kun je contact met mij opnemen.

Groet Carla Onsman – van der Veen

Programma
Na een korte kennismaking met elkaar en een kop kruidenthee,  gaan we een uur Yin Yoga doen. Deze rustige, vrouwelijke  vorm van Yoga is voor iedereen geschikt en heel goed om uit je hoofd te komen. Na de yoga volgt een buitenprogramma Mindfulness in de wei waar de paarden in de kudde staan. Hier blijven we in stilte aanwezig met alles wat er is. Ervaar wat er met je gebeurt! Hier bepaal je je thema van de dag.

Het paard zorgt voor de ‘Special Touch’
Het paard laat weten wat er in het hier-en-nu voor jou belangrijk is. Waar je de focus op hebt. Soms is dit geheel onbewust en wordt dit tegengehouden door ons ego. Bij een paard mag je zijn wie je bent, zonder oordeel en met alles wat er is.  Je weet meteen waar je aan toe bent. Na de kennismaking met de paarden worden jullie thema’s in diverse coachsessies met de paarden doorgenomen. Uit ervaring weet ik, dat de samenstelling van iedere groep deelnemers uniek is en precies zo moet zijn. Je zult merken dat er vaak meer overeenkomsten zijn met jouw thema dan je ooit had durven vermoeden.
img_3322
Lunch
Halverwege het programma is tijd voor een lekkere lunch.

Afsluiting
We sluiten deze workshop af met een gezamenlijke terugblik op deze dag. Je kunt je opgeven voor meerdere keren.

Prijzen (zijn inclusief 21% BTW)
1 x meedoen kost 95,00 euro
2 x meedoen kost 175,00 euro
3 x meedoen kost 250,00 euro

Je ontvangt hiervoor een factuur.

De data voor na de zomervakantie worden z.s.m. bekend gemaakt