Afgelopen week ontvingen wij een prachtige feedback, die we graag willen delen!

Belinda heeft een grondige kennis van de Wet van Aantrekking en in het ochtendprogramma legde ze dat niet alleen op speelse en ontspannen wijze uit tijdens het maken van de moodboards, ze stelde ook de juiste vragen opdat je je intentie voor het middagprogramma helderder en meer gefocust kon krijgen. Carla bracht tegelijkertijd rust en bevlogenheid in het werken met de paarden en haar liefdevolle, krachtige aanwezigheid maakte een veilig umfeld waarin magie kon gebeuren. En in mijn geval gebeurde dat zeker: zonder op de persoonlijke details in te gaan, kan ik zeggen dat ik een diepgaand inzicht kreeg in wat de achterliggende, pijnlijke oorzaak van een fikse uitdaging in mijn leven was – een oorzaak die ik zelf nooit aan die uitdaging gekoppeld zou hebben. In de dagen volgend op de paardendag heb ik dat stuk in mezelf geheeld, met als resultaat een grote shift in die ene uitdaging.
Ik vond de combinatie van het ochtend- en middagprogramma erg krachtig De paardendag met Carla en Belinda was een prachtige, helende, inzichtbrengende ervaring die ik iedereen aanraad.

Veel succes verder en nogmaals bedankt voor deze heling!

Met warme groet,

Edith Hagenaar
http://www.sunshineforthesoul.nl

Deze feedback was naar aanleiding van een gave workshop, die Belinda Scholten en ik ontwikkeld hadden, waarbij de theorie van de Wet van Aantrekking (Belinda) werd gecombineerd met het maken van een moodboard.
Hierop kon je alles wat je jezelf toewenst vanuit je hart opplakken met afbeeldingen en tekst uit diverse tijdschriften. De hartfrequentie is vele malen hoger dan gedachten vanuit ons hoofd en wanneer je dus vanuit passie zaken voor elkaar wilt krijgen, dat gebeurt het! Met deze energie ga jij contact maken met de paarden (Carla) en leert dieper vanuit je onderbewustzijn te handelen, vanuit je ware, pure gevoel. Deze magische momenten kunnen een positieve doorbraak zijn in jouw ontwikkeling. Je doet dit zelf!

Een van onze deelneemsters was Edith Hagenaars, schrijfster van diverse boeken en eigenaar van de spirituele webwinkel