Doelgroep

In deze tijd zijn we allemaal druk met het opdoen van ervaringen en indrukken, die meestal extern gecreëerd worden. Jouw lichaam slaat, vanaf het prilste begin, alle informatie op die het tot zich neemt op celniveau. Dus alle gevoelsinformatie (emoties), en ook fysieke informatie worden bewaard. Dit resulteert bij de ene persoon in emotionele ‘ontmoetingen’, bij de ander weer fysieke. Naarmate we ouder worden kan dit naar buiten komen en je persoonlijke of professionele ontwikkeling beïnvloeden, belemmeren. Wie ben jij in jouw lichaam?

Ik geef naast de coachtrajecten (met of zonder paard)  ook yin yoga om ervoor te zorgen dat jij jouw grenzen beter kunt voelen, verkennen en herkennen.

Coaching met paarden is heel krachtig, omdat ik voel en zie wat zij je willen vertellen, zonder oordeel, vol liefde en toewijding. Hoe meer je bezig bent met de zoektocht naar wat jouw lijf je wil vertellen, hoe beter dit ook aansluit bij de coachsessies met de paarden. Ik doe dit het liefst in de vorm van een workshop, soms alleen soms samen met andere experts.

Ben je nog op zoek naar een levenscoach die samen met jou het ‘hete hangijzer’ uit het vuur haalt? Of denk je, coaching dat is niks voor mij want wat heb ik daar nu aan? Maak dan gewoon eens een afspraak voor een verkennend gesprek, een yin yoga sessie of volg één van mijn inspirerende workshops!

Carla Onsman – van der Veen