Body en Soul Retraite Andalusië najaar 2019

Body en Soul Retraite September‘De beste investering die je kunt doen is investeren in JOU’

Voor veel mensen is 2019 het jaar met het thema zelfliefde. Kiezen wat goed is voor jou en je lichaam, in diepere verbinding komen met jezelf. Want daar draait het allemaal om. Hoe mooi is het dat wij jou de mogelijkheid bieden om jezelf centraal te zetten? Tijd te nemen voor jezelf onder de Spaanse zon?

Wij (Marieke, Carla en Gerdi) hebben samen een prachtig programma samengesteld op een rustige plek die daar speciaal voor is ingericht. De Spaanse Finca staat midden in de natuur van de Sierra de Grazalema, met voldoende ruimte om inspiratie op te doen.

Kom uit je comfortzone en voel je fitter worden door – letterlijk en figuurlijk – stappen te zetten in deze prachtige omgeving. Gerdi neemt je mee voor een relaxte Mindful run/wandeling gericht op jouw ademhaling en focus op de omgeving. Carla start iedere dag met meditaties en yin yoga om meer in contact te komen met je lichaam en het weefsel rondom je spieren en gewrichten soepeler te maken.

Ontmoet gelijkgestemden en gebruik deze week om heerlijk gezonde voeding tot je te nemen! Van heerlijke gezonde smoothies tot lunches en diners op basis van de filosofie van Ayurveda. *(zie uitleg onderaan deze tekst)

Neem een kijkje in de keuken van Marieke. Zij leert je haar manier van gezond vegetarisch koken en deelt vol liefde haar expertise met jou!

Kom in contact met je innerlijk weten, door deel te nemen aan de (optionele) cursus Access Bars, gegeven door Carla en Gerdi, waarbij je leert energie te ontvangen en te geven, die volledig is afgestemd op wat jij nodig hebt, én wat jij hebt los te laten. En je kunt de rest van de week oefenen met je mededeelnemers, wat is er allemaal mogelijk?

Leer kiezen wat jij wilt in je leven, welke inzichten nodig zijn om stappen te kunnen zetten naar jouw mooiste toekomst! Een investering in jezelf die waardevol is !

Check bij je werkgever of de belastingdienst of je de kosten kunt indienen als onderwijs of persoonlijke ontwikkeling.

EARLY BIRD PRIJS!!
Besluit je om met ons mee te gaan naar Zuid-Spanje,in september? Bevestig je deelname aan deze retraite dan vóór 1 maart a.s. dan betaal je 880,00 euro p.p. (na deze datum betaal je 1080,00 p.p.)
Graag ontvangen wij binnen 1 week na boeking een aanbetaling van 100,00 euro.
Wanneer je besluit samen te gaan dan ontvangen jullie beide een behandeling naar keuze van één van ons!

SPECIAAL TIJDENS ONZE UNIEKE RETRAITE !! :
De Access Bars trainingsdag (1e keer 300,00 / 2e of 3e herhaling 150,00 euro p.p.) bij Carla en Gerdi

Onze retraite is inclusief:
– 6 overnachtingen in – luxe – Spaanse stijl -2 persoonskamer met eigen badkamer en set handdoeken (overnachtingen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer)
– alle meditaties & yin yoga lessen van Carla
– alle run/walk sessies in de natuur met Gerdi
– alle Ayurvedische maaltijden ( ontbijt & lunch & diner) vers bereid door kok Marieke
– gebruik van diverse faciliteiten zoals het zoutwater zwembad

Onze retraite is exclusief:
– vluchten naar Sevilla of Malaga
– autohuur vanaf de luchthaven naar de locatie (Sevilla 1, Malaga 2 uur) of informeer naar de ophaalmogelijkheid
– zelf af te sluiten reis- en annuleringsverzekering

Verder zijn nog aanvullend bij te boeken, ook nog ter plekke:
– Geboorte in Kaart privésessie bij Carla of Gerdi
– Access Bars, Energetische Facelift, MTVSS immuniteitsboost, Trauma uit je lijf, Celherstel en meer…… bij Carla of Gerdi
– Kookworkshop, observeren kudde paarden met Marieke
– Persoonlijk coachgesprek bij Marieke, Carla of Gerdi

Wil je graag meer weten, beter met ons kennismaken of zeker zijn van je zaak?
Stuur dan een mail naar 1 van ons en wij nemen contact met je op.
info@arlequino.nl info@inzichtenzo.nl info@balansenpaard.nl
Carla Gerdi Marieke

OVER ONS

Carla Onsman - van der Veen
Carla Onsman – van der Veen

06-81.88.56.98
info@arlequino.nl

Ik ben Carla, geef dagelijks yin yoga lessen, lichaamsgerichte coaching en Access Bars behandelingen & trainingen. Al vele jaren ben ik gepassioneerd in het creëren, organiseren en inspireren van wat je kunt doen om zelf je mooiste leven te leven, zoals de reis naar deze unieke locatie in Zuid-Spanje.
Samen met Gerdi en Marieke wordt het een ervaring om nooit te vergeten! In 2018 heb ik al een prachtige yin yoga & wandelreis georganiseerd en ook deze body & soul retraite week hoop ik jullie te mogen begeleiden in een stuk lichaamswerk, zoals meditaties, yin yoga, Access Bars en diverse andere lichaamsprocessen waarbij jij gecoached wordt op o.a. jouw (lichaams) bewustZIJN. Wanneer jij meer naar je lichaam luistert. Zorg dat het niet hoeft te schreeuwen als het om aandacht fluistert!

Gerdi Wicherson
Gerdi Wicherson

06-22.33.18.84
info@inzichtenzo.nl

Ik ben Gerdi Wicherson, geef coaching en therapeutische sessies met en zonder paarden in mijn eigen praktijk Inzicht&Zo. De naam van mijn bedrijf zegt eigenlijk veel over mijn werkwijze. Ik ga samen met de client op zoek naar inzichten en wanneer die er zijn kan er transformatie plaatsvinden. Van overleven naar leven! Ik denk dat een ieder een groot verlangen heeft om te kunnen zijn wie je bent en een leven wil leiden met ontspanning en mogelijkheden om te kiezen wat je ten diepste verlangt. Tijdens de retraite geef ik je de mogelijkheid om in beweging te komen. Samen gaan we op pad en met behulp van adem en aandacht voor je lijf kom je meer in balans.

Ook geef ik samen met Carla de 1-daagse Access Bars training en kun je voor je 1ste 2de of 3de Class gaan, je ontvangt na afloop het certificaat Bars Practitioner, waarna je direct aan de slag kunt. Verder geef ik je de mogelijkheid om een Geboorte in Kaart sessie te ontvangen of verschillende lichaamsprocessen van Access zoals MTVSS, Energetische Face lift of een Access Bars. Graag ontmoet ik je in Andalusië!

Marieke Herrebrugh
Marieke Herrebrugh
06-40.12.43.01

info@balansenpaard.nl

Ik ben Marieke Herrebrugh, vitaliteits- en paardencoach, kok. Ik kook intuïtief, diervriendelijk, duurzaam en met datgene wat er op het moment of in het seizoen te verkrijgen is.
Meestal maak ik vegetarische gerechten klaar met soms een beetje vis of vlees van bekende afkomst. Sinds enige tijd verdiep ik mij in de gezondheidsleer van Ayurveda en kook nu ook vaak volgens dit veelomvattend systeem, wat al duizenden jaren in India maar ook in andere culturen beoefend wordt. Het zijn lekkere afwisselende gerechten met een filosofie die onze gezondheid bevordert en harmonisch werkt voor lichaam en geest. Tijdens de retraite zal ik ook Ayurvedisch koken. Deze manier van omgaan met eten maakt je bewust, vitaal en geeft je een andere kijk op voedsel en de bereiding daarvan en wat dat allemaal met je doet.

Nog iets over Ayurveda:
*Ayurveda is een eeuwenoude geneeskunde uit India, het betekent letterlijk ‘weten hoe te leven’
Een mens kun je niet los zien van de omgeving, alles is energie. In de Ayurvedische keuken kijkt men niet alleen naar het lichaam, maar ook naar de geest. Lichaam en geest als samenwerkend geheel. Tijdens de retraite gaan we jullie alles vertellen over de 5 vormen van lichaamsenergieën, de invloeden van de 3 dosha’s: vata, pitta en kapha en het harmonisch evenwicht tussen de 5 elementen vuur, aarde, water, lucht en ether die met voeding in balans blijven.